Geautomatiseerde Buitendiensten

Bezoek deze klant

Het bouwbedrijf bvba De Bezige Bij te Heusden-Zolder werd opgericht op 13 april 1995 en is ontstaan uit een ander familiebedrijf met reeds meer dan 40 jaar ervaring in de bouwsector.

Bvba De Bezige Bij voert in en aan gebouwen karwei-, herstel- en renovatiewerken uit en dit voornamelijk voor zowel ondernemingen als openbare diensten. Hiernaast kan je op ons ook beroep doen om oplossingen te zoeken voor problemen waar je dagdagelijks mee geconfronteerd wordt. Zo hebben we o.m. hygiënische hoeken in warenhuizen verbeterd en vervaardigd. Particulieren helpen we graag bij totale renovatieprojecten van A tot Z. Kijk bij de projecten voor recente voorbeelden.

In samenwerking met Xtendit Solutions heeft De Bezig Bij de buitendiensten geautomatiseerd. Zo krijgen de buitenmederwerkers de digitaal ingeplande opdrachten door op hun mobiel terminals (PiDion). Na het uitvoeren van de opdracht sturen de buitenmedewerkers de informatie (rapporten, gebruikte artikelen, opmerkingen, ...) digitaal terug naar de administratie, dewelke op hun beurt deze verwerkt naar hun facturatie en voorraden.
 
Deze oplossing wordt ondersteund door het WPA Mobile product.
SPEX

WPA Mobile product is zeer flexibel en betrouwbaar

Linda - Medewerker DBB

Deel referentie