Mobility

Xtendit Solutions legt zich al meerdere jaren toe op oplossingen voor het verbeteren van de service-efficiëntie in dienstverlenende bedrijven door het implementeren van oplossingen zoals track & trace toepassingen, geofencing, planning, digitale werkbonnen, checklisten, tijdsregistratie, registratie van materialen, enz... en deze mobiel ter beschikking te stellen aan field workers in o.a. de installatie-, de onderhoud-, de energie-, de bouw-, de logistiek- en de transportsector. 
We doen dit door maatwerk of een bestaande mobiele oplossing naadloos te integreren met uw ERP- of CRM systeem.
 

WPAmobile

WPAmobile is ontworpen met het oog op integratie met alle toonaangevende ERP of CRM systemen. Het concept is zodanig ontwikkeld dat, in geval van integratie,  het back office systeem steeds "leading" blijft in het hele proces. Hierdoor vallen traditioneel tijdrovende en kostenintensieve taken weg. De gegevens die gegenereerd worden door het backoffice systeem worden via mobiel internet bezorgd aan de field worker. De gegevens die door de medewerkers in de buitendienst worden ingevoerd , worden op hun beurt via mobiel internet in real time in het ERP-systeem geregistreerd waardoor de interne administratieve routines efficiënter worden. Dit levert aanzienlijke besparingen en een stijgende cash flow op.

Zo kan WPAmobile geïntegreerd worden met SAP, Navision, Axapta, Briljant, HandSoft Pro, e.v.a. ... Indien gewenst laat 
WPAmobile ook toe om stand alone te werken in ASP mode.
 

XtenditFleet

 
XtenditFleet is een intelligent programma dat het beheer en de verwerking van  gegevens afkomstig van lokalisatietoestellen mogelijk maakt.
De mobiele eenheden worden uitgerust met ingebouwde of draagbare apparaten (blackboxen) die informatie verzamelen (km, tijd, snelheid, ID bestuurder, temperatuur,…) en een lokalisatie van het voertuig (materieel) toelaten dankzij een verbinding met het GPS netwerk.
De totaliteit van gegevens wordt verstuurd, in real time of gegroepeerd, naar een communicatieserver via het GPRS netwerk of via SMS.
Eenmaal beschikbaar op de server, worden de gegevens verwerkt  en op het computerscherm getoond.  De gegenereerde database kan gebruikt worden voor allerhande rapportages, exporten naar andere toepassingen en integratie met  bestaande beheersprogramma’s.
 

 

 

 

 

Garanties

  • RUGGED INFORMATICA
  • CLOUD COMPUTING
  • GEO-INFORMATICA
  • MACHINE LEARNING

Deel