Website CMS voor volledige controle over JOUW website.

Xtendit Solutions levert al haar websites met een content management systeem (CMS). Met dit CMS kunt u niet alleen volledig zelfstandig de inhoud (pagina's, teksten, beeldmateriaal, downloadbare bestanden, enz...) van uw website beheren, maar heeft u ook de volledige controle over de navigatiestructuur. Daarnaast biedt ons content management systeem u de controle over onderdelen en functies van uw website die bij concurrerende content management systemen buiten de controle van de CMS-gebruiker liggen.

Zonder technische kennis uw eigen website beheren

Met het CMS kunt u eenvoudig zonder programmeerkennis uw website actueel houden. Het CMS is een online programma waarmee u vanaf iedere locatie, op elk moment, de structuur, de inhoud en de functies van uw website eenvoudig kunt aanpassen. Voor het gebruik van het CMS hoeft dus geen software te worden geïnstalleerd: een computer met internettoegang is voldoende.
 

Onbeperkt gebruikers toegang geven en rechten toekennen

Het is mogelijk om meerdere mensen toegang tot het CMS te geven (u betaalt daarvoor géén extra kosten: u kunt onbeperkt gebruikers toegang tot het systeem geven met één licentie van ons CMS). Gebruikersrechten kunnen op groeps- en gebruikersniveau worden vastgelegd. Het is daardoor mogelijk verschillende medewerkers of zelfs externe partijen (tekstschrijvers, reclame- en communicatiebureaus) decentraal toegang te geven tot het systeem en tegelijkertijd centraal de regie en eindcontrole in handen te houden.
 

Snel en flexibel aanpasbaar aan uw eisen en wensen

De basisversie en standaard functies van ons content management systeem bieden u een volledige oplossing voor het beheer van uw website. Daarnaast kunt u het CMS snel en kostenefficiënt laten uitbreiden met diverse modules voor extra functionaliteit. Heeft u bijzondere wensen? Geen enkel probleem: onze experten ontwikkelen op basis van uw aanwijzingen snel en tegen lage kosten precies het maatwerk dat u nodig heeft.
Het voorbeeld hieronder toont aan hoe eenvoudig het is om uw pagina te veranderen.
Cms

Garanties

  • Binnen Budget
  • Responsive Design
  • Opgeleverd binnen afgesproken termijn
  • State of the art CMS

Deel